Router Group Oy

Digitaalisia palveluja liikenne- ja logistiikkayhtiöille

Liikennetoimiala on muuttunut nopeasti, ja asiakkaiden tarpeet liikkua paikasta toiseen ovat entistä monimuotoisempia. Asiakkaat myös osaavat vaatia jatkuvasti parempaa, ja samaan aikaan kilpailusta on tullut lyhyessä ajassa aiempaa kansainvälisempää.

Router Group on syntynyt tuottamaan moderneja digitaalisia palveluja näistä toimintaympäristön muutoksista kumpuaviin uudenlaisiin tarpeisiin.

  • Kehitämme liikenne- ja logistiikkayhtiöiden käyttöön uusia pilviteknologiaan sekä moderniin ICT-arkkitehtuuriin perustuvia palveluita.
  • Mahdollistamme palvelujen integroimisen toisiinsa teknologiariippumattomasti, sekä kehitämme palveluitamme avoimia rajapintoja hyödyntäen. Tulevaisuudessa asiakas voi käyttää palveluja jo olemassa olevilla laitteilla ja hankkia vain ne osakokonaisuudet, joita tarvitsee.
  • Router Groupin kaiken tekemisen lähtökohdaksi on asetettu asiakkaiden toiveet ja tarpeet. Tavoitteenamme on olla toimialan ketterin digitaalisia palveluja tarjoava yritys, sekä joustava alustatoimittaja logistiikka-alan toimijoille.
meista-img

Ihmiset Routerin takana

Router Groupin taustajoukoista löytyy sekä toimialan, että teknologian tuntevia osaajia.

esa-honkonen

Esa Honkonen

CEO
+358 40 7725 731
esa.honkonen@routergroup.fi